Gramaj: 500g
Ce poate fi mai frumos decât chifle proaspete pentru micul dejun Dar trebuie sa aiba grija mai întâi de ei. Norocul tau: acum te poti scuti drumul la brutarie în conditii de vânt si vreme rea. Pentru ca puteti coace cu usurinta chiflele rapide de ovaz în cel mai scurt timp, este inclus, desigur, mirosul când chiflele cresc în cuptor. Iar chiflele rapide se ridica la înaltimea numelui lor: aluatul se amesteca în câteva minute, iar timpul de coacere de jumatate de ora este suficient pentru a pune cafeaua. În plus, rulourile sunt, de asemenea, complet fara gluten si 100% organice.
Mod de preparare:
Mai aveti nevoie de: 400ml apa, 2 linguri de otet de mere sau vin alb, 2 linguri de ulei neutru. Pentru toping o mana de fulgi de ovaz sau seminte.
1. Se incalzeste cuptorul la 220 grade cu caldura de sus si de jos
2. Se amesteca pentru scurt timp mixul de faina cu apa, uleiul si otetul cu ajutorul unui mixer cu teluri pentru aluat
3. Cu mainile umezite se portioneaza aluatul formand 10 portii egale
4.
5.
Mix de faina pentru chifle rapide din ovaz FARA GLUTEN:
- vegan, fara gluten, fara lactoza si neindulcit
- certificat organic
- preparare rapida, în putin peste o jumatate de ora
- inregistrat la Societatea Germana pentru Celiaci
Alergeni urme:
nuci, susan, soia, fructe cu coaja lemnoasa
Informatii nutritionale:
- kj: 1473
- kcal: 348
- grasimi: 2.5g
- acizi_grasi_saturati: 0.5g
- glucide: 73g
- zaharuri: 0.4g
- fibre: 4.1g
- proteine: 6.3g
- sare: 2.1g
Ingrediente: faina ovaz* fara gluten 40%, amidon de porumb*, faina integrala de mei*, faina de orez*, pudra de maia de quinoa* faina de quinoa*, faina de orez*, amidon de tapioca*, amidon de îngrosare: guma de xantan, sare de mare, praf de copt agent de crestere: carbonat de hidrogen de sodiu, acidifiant: tartrat de monopotasiu, amidon de porumb*, tarate de psyllium*. *provin din agricultura ecologica