Gramaj: 400g
Amestec bio de copt pentru chec de ciocolata suculent cu extra multe chipsuri de ciocolata. Chec-ul nostru de ciocolata ofera momente de fericire cu ciocolata vegana si fara gluten.
Mod de preparare mix pentru chec cu ciocolata FARA GLUTEN:
mai ai nevoie de:
- 300 ml bautura din soia
- 100 g margarina moale
- tava pentru paine 20-25 cm
- mixer manual cu tel
Preparare:
Preîncalziti cuptorul la 180°C cu aer circulant sau caldura sus/jos si ungeti bine tava de copt.
Pune amestecul de copt cu bautura de soia si margarina într-un bol de amestecare. Folosind un mixer de mâna prevazut cu tel, amestecati totul pentru scurt timp la viteza mica. Apoi continuati sa bateti timp de 2 minute la cel mai înalt nivel pâna când amestecul devine cremos si pufos. Pune aluatul in tava de paine si netezeste-l putin.
Coaceti chec-ul de ciocolata pe gratarul din mijloc pentru aproximativ 50 de minute la 180 °C aer circulant sau aproximativ 60 de minute la 180°C caldura sus/jos. La sfârsitul timpului de coacere, testati starea de coacere cu o tija de lemn în mijlocul chec-ului. Daca aluatul se lipeste de bat, mariti timpul de coacere cu aproximativ 5 minute daca este necesar si incercati din nou.
Mai intai se lasa chec-ul sa se odihneasca in tava pe un gratar timp de 15 minute, apoi se scoate din tava si se lasa sa se raceasca complet pe gratar.
Sfat: puteti pregati tortul de ciocolata si cu alte bauturi vegetale. Va rugam sa retineti ca consistenta poate varia atunci când utilizati alte bauturi vegetale. Recomandam bautura de soia pentru preparare.
Chec-ul poate fi acoperit cu glazura de ciocolata dupa ce s-a racit.
Alergeni urme:
Informatii nutritionale:
- kj: 1404
- kcal: 335
- grasimi: 16g
- acizi_grasi_saturati: 7.7g
- glucide: 43g
- zaharuri: 22g
- fibre: 2.7g
- proteine: 4.0g
- sare: 0.65g
Ingrediente: zahar brut din trestie*, faina de orez*, amidon de porumb*, 11,1 % glazura neagra*1 masa de cacao*3, zahar*, unt de cacao*3, 7,1 % pudra de cacao*3, agent de crestere: bicarbonat de sodiu; fibre de mere*, acidifiant: tartrat de potasiu 2; agent de îngrosare: faina de roscove*; sare, emulgator: lecitina* floarea-soarelui*; agent de îngrosare: guma de guar*. *din cultivarea ecologica controlata. 1. Cacao: minim 53% 2. Piatra de vin. 3. Rainforest Alliance Certified